Weersverwachting

Hier vindt u de weersverwachting van Parijs. Gemiddelde temperaturen, de neerslag en het aantal zonuren. Bekijk wat voor weer het is tijdens uw stedentrip Parijs.

Het weer in Parijs is eigenlijk het gehele jaar zéér aangenaam.
In de maanden juli en augustus is het in Parijs op z'n warmst. Het koudst is het tussen december en februari. Toch vriest het zelden in Parijs. De beste periode voor een stedentrip Parijs is in het voor-en najaar. Maar elke periode heeft haar charmes. Want de Kerstperiode in Parijs is natuurlijk super romantisch.

Parijs heeft de minste regenval van heel Frankrijk. Toch valt er uiteraard wel regen in Parijs. Parijzenaren zijn dan ook wel gewend aan hevige regenval in de Lente en Herfst. Ook moet u niet vreemd staan opkijken, dat er in de zomer opeens een wolkbreuk is. Augustus is de heetste maand in Parijs, maar ook de meeste natte maand! Soms valt er wat sneeuw in de wintermaanden. 

Parijs kent warme zomers. De gemiddelde temperatuur van Parijs ligt rond de 12 graden celcius. Zo'n 3 graden in januari en gemiddeld zo'n 19 graden in juli. De temperatuur zakt in de wintermaanden vaak onder het nulpunt, maar kan in de zomer oplopen tot 30 graden en meer.

De actuele weersverwachting in Parijs: