Ebookers

Maak een keuze uit de vele accommodaties in Parijs aangeboden door Ebookers. Boek alleen een overnachting of boek een hotel in combinatie met een vlucht naar Parijs.

Bij Ebookers kunt u terecht voor vliegtickets, hotels, autoverhuur en stedentrips. De organisatie in Nederland bestaat sinds 1999. Ze zijn actief in twaalf Europese landen, maar bieden wereldwijd reizen aan.

U kunt zelf uw reis samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een vlucht in combinatie met een hotel, een vlucht in combinatie met een auto of juist een hotel met een auto. Alles is mogelijk.

Veilig boeken bij Ebookers

Ebookers is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Uw reservering betaalt u eenvoudig en veilig via IDeal. U kunt dus op een veilige manier een reservering maken bij deze organisatie.

Ebookers – Parijs

In en in de omgeving van Parijs biedt Ebookers meer dan 1000 hotels aan. Er is dus volop keuze! U kunt tevens aangeven of u in de buurt van de Eiffeltoren, Disneyland Paris, Champs-Elysées, het Louvre of bijvoorbeeld de Montmartre wil verblijven.

Website: Ebookers