Appartementen

Wilt u een leuk en goedkoop appartement huren in of rond het centrum van Parijs, dan kan. Vindt hier scherpe aanbiedingen voor uw stedentrip Parijs.

Appartementen in Parijs boekt u bij de Stedentrip Parijs specialist. Bekijk nu hieronder het aanbod appartementen van diverse gerenommeerde aanbieders. Alle aanbieders zijn gespecialiseerd in de verhuur van uitstekende appartementen in en rond het historische centrum van Parijs. Samen bieden ze een zéér breed scala sfeervolle appartementen aan voor uw verblijf in Parijs.

De appartementen liggen in de gezelligste buurten van Parijs. U kunt de appartementen huren voor 1 nacht, maar bijvoorbeeld ook voor enkele weken. Parijs is eigenlijk te groot en te mooi om in 2 dagen te bekijken, dus wij raden een verblijf van minimaal 2 nachten aan, zodat u in 3 dagen deze wereldstad kunt ontdekken.

De aangeboden appartementen zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt alle appartementen in Parijs eenvoudig online boeken. Wij hebben de aanbieders al voor u uitgezocht; u hoeft alleen maar door te klikken en kunt vervolgens de accommodaties met elkaar vergelijken. Boek het appartement in Parijs, dat het beste op uw wensen aansluit.

De aanbieders bieden o.a. appartementen aan in de volgende 5 wijken:

  1. Champs Elysées
  2. Opéra
  3. Buttes-Chaumont
  4. Louvre (Châtelet en Bourse)
  5. Sacré Coeur - Montmarte
    enz.

Aanbieders van appartementen in Parijs zijn: