Disneyland Paris

Disneyland Paris betekent genieten voor het hele gezin. Het is een belevenis voor zowel jong als oud. Tip: plak één of meerdere dagen Disneyland aan uw stedentrip Parijs vast.

Disneyland Paris is één grote familie vakantie. En het mooie is, dat het uitstekend te combineren is met een stedentrip Parijs. Parijs ligt op slechts enkele minuten van het park vandaan.

Disneyland Paris is Europa's nummer 1 attractiepark. Het park bestaat uit 2 themaparken: Disneyland Park en Walt Disney Studio's Park. Daarnaast bevinden zich in Disneyland Paris nog Disney Village (met diverse restaurants en leuke entertainment), 7 thema hotels en Golf Disneyland.

Disneyland ligt ongeveer 32 kilometer buiten Parijs. Het terrein heeft ongeveer de grote van 1/50e van Parijs! Miljoenen mensen zijn u voorgegaan sinds het park in 1990 de deuren opende.

Al is Disneyland dan welicht niet het meest chique gedeelte van Frankrijk, het zorgt wel voor enorm veel plezier bij zowel u als uw kinderen. En het park is eigenlijk helemaal niet zo ver weg. Met de trein bent u al binnen een paar uur vanuit Nederland midden in het park.

Wanneer u wilt overnachten in Disneyland Paris dan zijn er diverse mogelijkheden. Er zijn 7 hotels echt op het Disney terrein. De hotels hebben diverse sport en leisure faciliteiten, zoals zwembaden, fitness ruimtes, tennisbanen en bij sommige hotels is het zelfs mogelijk om pony te rijden. Het leuke van deze Disneyhotels is, dat u kunt kennismaken met de Disneyfiguren. U kunt deze gewoon tegen het lijf lopen en met ze op de foto gaan.

Wanneer u bijvoorbeeld 2 nachten Disney boekt, dan krijgt u voor 3 dagen toegangskaarten. Bij de Disneyhotels zijn de toegangskaarten altijd inclusief. Ook zijn er diverse hotels, die op een kleine afstand van het park liggen. Meestal zijn de toegangskaarten dan exlcusief. Veel hotels bieden gratis vervoer naar het Disneyland park aan.

Toegangskaarten voor Disneyland Paris kunt u het beste op de officiële Disneysite reserveren:
aanbiedingen.disneylandparis.nl/toegangstickets/index.xhtml

Wanneer u alleen een Disney hotel zonder vervoer wilt reserveren, dan kan dit ook het beste op de officiële Disneysite:
hotels.disneylandparis.nl/index.xhtml

Andere gerenommeerde aanbieders, die vakanties naar Disneyland Paris aanbieden inclusief vervoer, zijn:

Zoals aangegeven is de trein een snel vervoersmiddel naar Disney. Binnen enkele uren staat u vanuit Nederland midden in het park. Wilt u deze treinreis reserveren? Kijk dan eens bij NsHispeed. Zij bieden voordelige treinreizen met de TGV aan:
NS Hispeed Disneyland