De Jong Intra Vakanties

Met ruim 40 jaar ervaring is De Jong Intra Vakanties een betrouwbare reisorganisatie met een ruim aanbod vakanties. Van verre reizen tot fietsvakanties en van wintersportvakanties tot zonvakanties. Maar u vindt er dus ook stedentrips naar Parijs.

Bij De Jong Intra Vakanties heeft u de keuze uit een groot aanbod vakanties. Er worden vakanties aangeboden naar meer dan vijftig verschillende landen.

U kunt aangeven of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een autovakantie, wintersportvakantie, zonvakantie, cruise, vakantie in combinatie met een bezoek aan een attractiepark, verre reis, kampeervakantie, of fiets- of wandelvakantie. En uiteraard is het mogelijk om een stedentrip te boeken bij De Jong Intra Vakanties.

Veilig boeken bij De Jong Intra Vakanties

Bij De Jong Intra Vakanties kunt u op een veilige manier een boeking maken. De organisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Uw boeking kunt u betalen via IDeal of  creditcard. En als u langer dan 14 dagen van tevoren een boeking maakt dan heeft u ook de mogelijkheid om te betalen middels een overboeking of automatische incasso.

De Jong Intra Vakanties – Parijs

Er worden meer dan vijftig accommodaties aangeboden in Parijs door De Jong Intra Vakanties. Sommige reizen worden aangeboden in combinatie met een trein-, bus-, of vliegreis. Maar u kunt ook een accommodatie boeken en met eigen vervoer naar Parijs reizen.

Website: De Jong Intra Vakanties