Camping

Bij het boeken van een stedentrip in Parijs, denkt u waarschijnlijk niet zo snel aan het reserveren van een camping in of in de omgeving van Parijs. Toch kan een kampeervakantie een prima alternatief zijn op de hotels en appartementen.

Camping in Parijs, ideaal voor een stedentrip
Wanneer u geen last wilt hebben van de drukte van de stad, dan kan kamperen in de buurt van Parijs een prima optie voor u zijn. Vanaf uw camping bent u zo in Parijs en kan uw stedentrip in de lichtstad beginnen.

Vooral wanneer u met uw (klein)kinderen Parijs bezoekt is een camping vaak veel leuker dan een hotel of appartement. Tip: bezoek met de kinderen één van de pretparken in de buurt van Parijs: Disneyland Paris of Parc Asterix.

Campings bij Parijs: stedentrip en pretparken
De camping is vaak voordeliger dan het hotel of een appartement. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om voor hetzelfde geld langer in of rond Parijs te verblijven. Dat is niet zo gek, want er zijn enorm veel bezienswaardigheden.

Breng in ieder geval een bezoek aan de Arc de Triomphe, de Notre Dame, de Sacre Coeur, de Champs Elysees en uiteraard de Eiffeltoren. Een stedentrip Parijs kan vermoeiend zijn. Probeer wandelen af te wisselen met rustmomenten. Zo kunt u heerlijk uitrusten op één van de vele rondvaartboten op de Seine. Verder is het Paleis van Versailles het bezoeken waard.

Zoals eerder aangegeven kunt u de pretparken eigenlijk niet links laten liggen, wanneer u met de kinderen naar de camping gaat. Naast pretpark Disneyland Paris en Parc Asterix kunt u ook La Mer Sable of France Miniature bezoeken.

Conclusie: Een verblijf op een camping in of in de omgeving van Parijs is een ideaal uitgangspunt voor een stedentrip en het bezoeken van pretparken in de buurt van Parijs.

Camping reserveren Parijs
Campings in de buurt van Parijs zijn o.a. te boeken bij: