Disclaimer

De disclaimer van Stedentrip-Parijs.nl.

Ondanks dat we proberen de informatie zo actueel en betrouwbaar mogelijk te houden op Stedentrip-Parijs.nl, kan het voorkomen dat er onjuistheden op de site vermeld staan.

Stedentrip-Parijs.nl kan echter op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor deze onjuistheden of voor problemen die veroorzaakt worden hierdoor. Daarnaast aanvaardt Stedentrip-Parijs.nl geen aansprakelijkheid voor technische storingen of problemen die veroorzaakt worden door het verspreiden van de informatie via internet of het gebruik van de informatie welke door Stedentrip-Parijs is verstrekt. Als er op Stedentrip-Parijs.nl verwezen wordt naar informatie van derden door middel van links of door het gebruik van ter beschikking gestelde informatie, zijn Stedentrip-Parijs.nl en de betrokken bedrijven niet aansprakelijk.

Als u een reservering maakt via Stedentrip-Parijs.nl, dan wordt deze verder afgehandeld door de partner van Stedentrip-Parijs.nl. Betalingen worden niet aan Stedentrip-Parijs gedaan, maar u betaalt rechtstreeks aan de partners. Zij zijn verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de reservering. Stedentrip-Parijs.nl is niet aansprakelijk voor problemen die ontstaan tijdens de verdere afhandeling van de reservering.

Door het gebruik van Stedentrip-Parijs.nl gaat u automatisch akkoord met de genoemde uitsluiting van aansprakelijkheid.