Kras

Kras is één van de grootste vakantie aanbieders in Nederland. U boekt er zonvakanties, autovakanties, busreizen en nog veel meer. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor een stedentrip naar Parijs.

Kras is opgericht in 1922. Het begon met lijndienstvervoer, waarna groepsvervoer, dagtochten en georganiseerde uitjes volgende. Vervolgens gingen ze meerdaagse reizen organiseren en vandaag de dag kunnen er allerlei soorten reizen bij Kras geboekt worden.

U kunt er onder andere terecht voor een zonvakantie, busreis, cruise, weekendje weg, fly-drive vakantie, autovakantie, wintersportvakantie en voor een stedentrip.

Veilig boeken bij Kras

Kras is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het is dus een betrouwbare organisatie en u kunt er op een veilige manier een boeking maken. De boeking betaalt u gemakkelijk via IDeal, creditcard of bankoverschrijving.

Kras – Parijs

Er worden bij Kras meer dan 20 reizen aangeboden naar Parijs. U kunt er voor kiezen om met de auto of de trein te reizen. Er zijn stedentrips naar Parijs gecombineerd met een bezoek aan Disneyland Paris of u boekt een stedentrip naar Parijs en geniet van de vele bezienswaardigheden die Parijs te bieden heeft.

Website: Kras