Busreis

U hoeft alleen op de bus te stappen en u wordt in Parijs afgezet. Hoe makkelijk is dat. U boekt al een busreis naar Parijs voor +/- € 100,- . Bekijk snel het aanbod van onze goedkope busreizen.

De trip naar Parijs is heel goed te doen met een bus. U kunt vaak kiezen tussen een georganiseerde of een niet-georganiseerde busreis. De busreis is een goedkope manier om in Parijs te komen.

Wanneer u een georganiseerde busreis heeft geboekt (bijvoorbeeld bij Van Nood Reizen of Peter Langhout), dan is het ook nog eens een makkelijke manier om in een korte tijd veel van Parijs te zien. Een ander bijkomend voordeel is dat u de weg niet hoeft te kennen. Overigens, ook bij een volledig georganiseerde busreis heeft u echt wel de mogelijkheid om op eigen gelegenheid Parijs te verkennen.

De prijs van een georganiseerde busreis ligt rond de 150 euro voor een 4-daagse busexcursie reis incl. hotel (niet incl. alle mogelijke excursies). Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de luxe van de geboekte accommodatie.

Hieronder geven wij een lijstje van verschillende aanbieders, die busreizen naar Parijs in hun pakket hebben. Bekijk ze allemaal en vergelijk de meest actuele prijzen zodat u de goedkoopste busreis naar Parijs kunt boeken: