NS Hispeed

Met de trein naar Parijs is heel gemakkelijk en u bent er super snel. Kijk voor voordelige trein tickets een op NS Hispeed. Boek uw tickets en in een paar uur bent u in de Franse hoofdstad.

NS Hispeed biedt hogesnelheidsvervoer aan op nationale en internationale bestemmingen. Het is het hogesnelheidsmerk van NS. Er worden hogesnelheidstreinen aangeboden van Fyra, Thalys, ICE International, Eurostar en TGV.

Als u bij NS Hispeed uw treinreis boekt kunt u genieten van snelheid, gemak en vele andere services tijdens het maken van uw reservering en tijdens uw reis.

Veilig boeken bij SN Hispeed

NS Hispeed is een betrouwbare organisatie, die deel uit maakt van Railteam. Dit is een samenwerking tussen Europa’s hogesnelheidsondernemingen. U betaalt u reservering eenvoudig via IDeal (internetbankieren) of via uw creditcard (Visa of Mastercard).

NS Hispeed – Parijs

Als u vanaf Amsterdam naar Parijs reis met de trein, dan bent u ongeveer 3 uur en 20 minuten onderweg. Reist u vanaf Rotterdam dan bent u in ruim drie en een half uur in Parijs. Een enkele reis wordt al aangeboden vanaf 35 euro per persoon. Boek hier uw treinticket naar de stad van de liefde!

Website: NS Hispeed